Autobrand Kloosterstraat

Update-Foto’s – Dinsdagavond omstreeks 22.40 uur zijn de brandweer en politie gealarmeerd voor een autobrand aan de Kloosterstraat.

Op nagenoeg dezelfde locatie waar in december 2011 een auto uitbrandde stond wederom een auto in brand. Een alerte voorbijganger kwam uit bij de autobrand en waarschuwde de hulpdiensten. De toegesnelde politie wist het vuur te doven met een poederblusser.

De brandweer kwam ter plaatse en voerde een nacontrole uit. Omdat het vuur reeds gedoofd was hoefde er niet meer geblust te worden. Of er sprake is van een technisch mankement of brandstichting wordt momenteel onderzocht. Wellicht hebben getuigen iets vreemds waargenomen afgelopen avond in de Kloosterstraat. Meldt dit aan de politie via 0900-8844.

Update:
Op basis van het eerste onderzoek, gaat de politie uit van brandstichting. Getuigen worden verzocht contact met de politie op te nemen (0900 8844). Anoniem informatie doorgeven kan ook via Stichting M (Meld Misdaad Anoniem (0800 7000).

[nggallery id=786]