Brand verwoest attractie

Foto’s – Maandag omstreeks 20.15 uur zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een buitenbrand aan de Hoolstraat in Weert.

Ter plaatse stond een pakwagen van een kermisexploitant in brand. De brand werd opgemerkt door toevallige voorbijgangers. Bij aankomst van de hulpdiensten stond de wagen al in lichterlaaie. De attractie was niet meer te redden.

Door de hevigheid van de brand had brandweer ongeveer een uur nodig om het vuur te doven. De kermisexploitant die zijn levenswerk en broodwinning verloren zag gaan was zeer aangeslagen. Hij werd bijgestaan door collega-exploitanten en de kermismeester die hun medeleven betuigden.

De attractie betrof de nieuwe Disco Party die in april van dit jaar nog in première ging. De politie onderzoekt de oorzaak van de brand.

Video:
http://youtu.be/P2TCtjkhXKc

er zijn geen afbeeldingen gevonden