Auto op z'n kant

Budel – Foto’s – Afgelopen donderdag vond kort voor 16.00 uur een ongeval plaats tussen twee personenauto’s op de kruising Fabrieksstraat – Mulkstraat – Midbuulweg in Budel.

Door een voorrangsfout kwamen een Nederlands en Belgisch voertuig met elkaar in botsing waarbij de Belgische automobilist de macht over zijn stuur verloor. Het voertuig van de Belg kwam daarbij op zijn zijkant terecht. De Belgische bestuurder raakte gewond aan zijn hoofd en arm. Omstanders bevrijdden de man uit zijn auto.

De man is ter plaatse aan zijn verwondingen behandeld, maar hoefde niet naar het ziekenhuis. Hem werd geadviseerd een ziekenhuis in België te bezoeken voor verdere behandeling. De betrokken voertuigen raakten beschadigd en zijn afgesleept door een berger.

Foto’s: Foto Hammie Productions:

er zijn geen afbeeldingen gevonden