3FM-Coen naar Stramproy

Willie van de Williebar in Stramproy heeft ook dit jaar weer een BN’er weten te strikken voor de kermiszaterdag. Naast de 3FM-DJ komen er nog meer muzikale toppers naar Stramproy.

Hoewel de kermis pas op zaterdag begint, start op vrijdag al het muzikale spektakel. Op vrijdag is het podium voor een nieuw jeugdig bandje uit de regio genaamd Crossroads. De entree is gratis en je bent vanaf 21.00 uur van harte welkom.

Zaterdag zal 3FM-DJ Coen Swijnenberg samen met Tjitse Leemhuis de boel op z’n kop komen zetten. De avond begint om 20.00 uur en de entree bedraagt € 6,-. Kom wel op tijd, want op=op.

Op zondag staat de, bij veel Weertenaren bekende coverband, Anderkoverr op het planken. Ook dan gaat de feesttent om 20.00 uur open en bedraagt de entree € 6,-. Op maandag is de super formatie We Two te gast in de feesttent. De deuren gaan open om 20.00 uur en de entree is gratis.

Op dinsdag wordt de kermis traditioneel afgesloten met het bitterballen-bal.

Naast de feesttent bij de Williebar is een garderobe aanwezig en vinden er Jupiler-evenementen plaats in de carrouselbar.

poster_williebar_stramproy2013