Knippen voor goed doel

Op zondag 22 september, tijdens het Cultureel Lint, zal er bij De Kapper aan de Muntpromenade een speciale gebeurtenis plaatsvinden. Om 12.00u zal er gestart worden met een twee uur durende knipsessie voor het goede doel.

Er zal in deze twee uren door Christel en haar team zoveel mogelijk geld ingezameld worden voor stichting ’t Bèèle-Erfke / ’t Nijsweike te Stramproy. Deze stichting heeft, naast het beheer van beide dierenparkjes, de bescherming van het Limburgs erfgoed hoog in het vaandel staan.

Het bij elkaar geknipte geld zal besteed worden aan de heroprichting en restauratie van een tweetal houten elektriciteitsmasten inclusief de porseleinen houders en stroomkabel. Deze houten palen hebben van oudsher een plekje op ’t Bèèle-Erfke. Nadat onlangs een van de beide houten masten is omgevallen door houtrot is het van het grootste belang dat beide masten worden hersteld.

Tevens zal er op deze middag in de kapsalon een etalageconcert plaatsvinden van de winnaar van ’The Voice Radio’ (een radioprogramma van Radio 538 presentator Edwin Evers) zijnde Sonny Sinay, onder begeleiding van gitarist Maurice Timmerman. Deze optredens zullen plaatsvinden om 14.00, 15.00 en om 16.00 uur. Dit om het hele gebeuren tijdens het Cultureel Lint extra luister bij te zetten.

De overhandiging van de cheque zal plaatsvinden op deze zondag om 14.30 uur.