De kermis-spanning stijgt

De kermis is bij veel Weertenaren met de de paplepel ingegoten. Al tientallen jaren wordt elke laatste weekend van september de binnenstad omgebouwd tot een groot pretpark. Nog maar een paar dagen en dan barst het feestgedruis weer los.

Inmiddels zijn via de officiële kermissite van Weert de eerste kermisattracties bekend gemaakt. Ook het kermisprogramma is weer bekend. Naast de traditionele opening en kermismis zal ook Antje zich presenteren aan het publiek en wordt de eigenaar van de kamelenderby gehuldigd.

De prijzen voor de attracties zijn dit jaar hetzelfde als in 2012. Kindervermaak kost maximaal € 1,00 per kind, grote vermaakzaken mogen maximaal €2,00 per persoon vragen en familiezaken € 1,50. Uitzonderingen hierop zijn bijzondere attracties, met soms een beperkt aantal zitplaatsen zoals Mission Space, de Booster xxl en Inversion, en het Diamond Wheel. Daar liggen de entreeprijzen iets hoger.

Wel is al bekend gemaakt dat de kermisprijs voor kindervermaak volgend jaar stijgt naar € 1,20 euro. Maar de kermis in Weert blijft hoe dan ook één van de goedkoopste in Nederland.

Je kan de kermis van Weert volgen via:
www.kermisweert.nl
www.facebook.com/kermisweert
www.twitter.com/kermisweert