De herfstvakantie komt er weer aan! En dat betekent dat er ook weer een HerfstVakantiePas verschijnt, samengesteld door het team van de VakantiePas Weert, onderdeel van stichting Punt Welzijn.

In deze mooie HerfstVakantiePas, die geldt van 12 tot en met 20 oktober 2013, staan weer heel veel gave activiteiten. Hou je van taart? Dan ga je toch je eigen taartje versieren bij Ik Hou Van Taart. Hou je van koeien? Ga dan naar Het Hobbyschuurtje, waar je ziet hoe het echte boerderijleven eruitziet en je mag zelf ook een handje helpen. En hou je van een beetje snacken? Dan is McDonald’s in Nederweert/Weert the place to be. Je kunt hier worden geschminkt, een rondleiding in de keuken krijgen of Ronald McDonald komt bij je aan tafel als je zit te eten. Dit zijn allemaal nieuwe VakantiePasActiviteiten.

Verder is bv. het Steinerbos in Stein een leuk dagtripje, heeft het Munttheater een supermooie voorstelling van Assepoester, kun je je energie kwijt bij ZPC de Rog en je creatieve talent bij de talentenshow van Zorgcentrum St. Martinus. Genoeg te doen dus deze herfstvakantie.

Vanaf woensdag 2 oktober kunnen de HerfstsVakantiePassen door de scholen bij Punt Welzijn opgehaald worden. Op maandag 7, dinsdag 8 en woensdag 9 oktober kun je je weer telefonisch aanmelden voor de activiteiten van je keuze.