Hostellerie Munten scoort

Hostellerie Munten is door de bezoekers tijdens de nationale Restaurant Week zomer 2013 uitgeroepen tot het nummer 1 restaurant van Limburg.

Aan de hand van reviews die gasten schreven is een gemiddeld cijfer van 9,1 berekend. Dit gemiddelde is gebaseerd op de kwaliteit van het menu, de prijs-kwaliteitverhouding en de service en sfeer tijdens het bezoek.

Via de website laat het restaurant weten dat ze deze opsteker totaal niet hadden verwacht. “Maar wij zijn er gepast trots op!”, aldus een bescheiden Richard Munten. Speciaal voor de nieuwsgierige bourgondiërs laat Munten het prijswinnende menu nog even op de kaart staan.

Bekijk de volledige lijst:
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Ana1SGg0LguEdHMzRk80eHRaUmZsUWdjUUhoenVfeUE#gid=0

Meer informatie:
www.hostelleriemunten.nl