Oefening bij spookhuis

Foto’s – Het spookhuis op het Stationsplein diende vandaag als decor voor een grote oefening. De ambulance, brandweer en politie oefenden een incident waarbij meerdere slachtoffers en een dode bij betrokken waren. De oefening trok veel bekijks.

Een vrachtwagen was tegen het spookhuis aangereden en hierbij was een persoon klem komen te zitten. Ook de vrachtwagenchauffeur zat bekneld in de cabine. Door de klap was er kortsluiting ontstaan en kwamen bezoekers vast te zitten in het spookhuis. Ook hier waren mensen gewond geraakt.

Voor de brandweer was de taak weggelegd om de slachtoffers zo snel mogelijk te bevrijden. Hierbij werden ze ondersteund door medewerkers van de ambulance. De politie was ter plaatse om alles in goede banen te leiden en de uiterst nieuwsgierige kinderen te woord te staan.

er zijn geen afbeeldingen gevonden