'Frisse start' voor Zoë

Onlangs heb je kunnen lezen dat in Budel-Schoot het project Zoë MOET! Blijven is opgestart is. Met dit project wil men ervoor zorgen dat een woning aangepast kan worden met o.a. een platformlift en aanbouw om zo de zwaar gehandicapte Zoë (12) thuis te kunnen blijven verzorgen.

Het project gaat als een speer en vele sponsoren, donateurs en vrijwilligers hebben reeds financiële, materiële en vrijwillige hulp aangeboden. Nu onlangs de bouwvergunning is afgegeven door de gemeente is de projectgroep druk doende met het organiseren van een benefietavond op vrijdag 25 oktober aanstaande. Ook dit evenement krijgt langzamerhand vorm. Wellicht vind er ook een optreden plaats van een bekende Weerternaar.

Afgelopen zondag stond er ook voor hen een uitje op het programma, de projectgroep werd getrakteerd op een heerlijke ijsco en een lekkere kop koffie van IJssalon Bacio aan de Maaspoort in Weert. Een ‘frisse’ start om weer volop inzet te tonen om zich van zoveel mogelijk sponsoren, hulp, gelden en middelen te verzekeren zodat de aanbouw zo spoedig mogelijk gerealiseerd kan gaan worden.