Foto’s – Kinderen van de Montessorischool hebben samen met kunstenares Inge Korten, bekend van Perron C, gewerkt aan een plan om het viaduct aan de Wiekendreef op te knappen.

Dinsdag en woensdag werd en druk geschilderd. De lelijke grijze onderdoorgang bij de Wiekendreef werd opgepimpt tot een kleurrijk stukje Molenakker waar je met plezier door fietst. Het project werd uitgevoerd in het kader van Cultuur met de buur van Ku+Cu.

Zaterdag heropent Emile Florack, directeur van Rick, samen met wijkraad Molenakker het viaduct. De kinderen zullen dan ook het ”Lied tegen lelijkheid” ten gehore brengen.

Ook zal zaterdag het graffitispuiten plaatsvinden bij het JOP op Fatima aan het Patersveld. Dit gebeurt de hele dag door 3 kunstenaars met de jongeren die zich hebben aangemeld. Ook wordt de winkelstrip op de Graafschap Hornelaan aangepakt.

Video Cultuur met je Buur via Youtube:
http://youtu.be/wy7Zhkr7ug8

6 REACTIES

 1. Goed initiatief maar had de school dat niet zelf kunnen doen?

  Hier voor heb je die gesubsidieerde organisaties en kunstenmakers echt niet nodig, ga naar Harry Philps koop een paar potten verf, laat de kids verven en klaar ben je.

 2. @iche
  volgens mij doe jij het goed op feestjes, met je altijd zonnige persoonlijkheid.
  Lekker boeiend hoe het tot stand is gekomen, gaat om het resultaat.
  Ouwe zeiksnor van me…

 3. Het belangrijkste kenmerk van Perron C is dat ze juist GEEN subsidies ontvangen en als ondernemers in de creatieve sector zelf hun financiële broek ophouden.
  Ik vind dit een prachtig initiatief en zou willen dat het bv ook in de Stationstunnel die inmiddels weer behoorlijk verloederd is, zou worden toegepast.

 4. @vvdbergweert

  Mijn punt is, dat ik in het bovenstaande stukje minimaal 7 organisaties, clubjes hoe je ze allemaal wil noemen tel.
  Dat is toch een beetje teveel van het goede.

  Ik ben het voor 100% eens met het initiatief maar het kan ook simpel zonder al die clubjes en je maakt me niet wijs dat ze het voor niets doen hun schoorsteen moet ook roken.

 5. @ Niels

  Niet alles wat je leest op internet is wat het lijkt. :love Maar dat weer houdt me niet van kritiek of moet ik overal fantastisch, goed, sterkte etc opzeggen?

Comments are closed.