The Darkraver… een jaar ouder, een jaar wijzer. Of toch niet ? Is deze inmiddels veertiger na jaren misbruik van de geneugten des levens wijzer of enigszins volwassen geworden? Relocking niet, en dat maakt deze legende nog steeds erg toegankelijk voor zijn grote groep fans; een kwaliteit die Steve tijdens zijn jaarlijkse Birthday Bash, dit jaar gehouden op vrijdag 20 september 2013 in Club Eleven te Weert, nog maar eens zal onderstrepen.

Wat mag je verwachten als Steve “The Darkraver“ Sweet een jaartje ouder wordt en zijn Birthday Bash, na een paar jaar afwezigheid, terug kan vieren op zijn oude vertrouwde weliswaar volledig vernieuwde locatie op de Oelemarkt 11 te Weert? Juist, een niet te missen spectaculaire Birthday Bash met o.a. de beste artiesten, speciale effecten, vette visuals, … en nog veel meer.

Rond de Birthday Bashes van Steve hangt altijd een zweem van mysterie. Weliswaar gedrenkt in alcohol, erotiek en slagroom maar het is het soort feest waarbij de bezoeker nooit weet wat er staat te gebeuren. Vergelijk het met een op hol geslagen rollercoaster: het gaat letterlijk alle kanten op en als het aan The Darkraver ligt stopt het nooit. Geïmproviseerde acts, schunnig entertainment, onverwachte gasten, …

Een sluitende time table presenteren voor een Darkraver’s Birthday Bash is ook onbegonnen zaak want wie wanneer precies draait doet er niet ! De ongecompliceerde lol en uitbundigheid tussen de aanwezige bekende DJ’s overheersen zoals bijvoorbeeld een spontane back to back, …

Je hoeft ook geen hardstyle-kunde te hebben gestudeerd om te zien dat de line-up de grootste coryfeeën uit de hardere muziekgeschiedenis beslaat, voor een groot deel generatiegenoten maar ook een groep DJ’s die The Darkraver tot zijn beste vrienden rekent.

Er wordt flink uitgepakt wat betreft het aantal uitgenodigde artiesten. Volgende 33 bekende artiesten hebben reeds hun aanwezigheid bevestigd : The Darkraver, Paul Elstak, Nosferatu, Bass-D, Rob, Rotterdam Terror Corps (live), Panic, Vince, The Viper, Gizmo, Sixpack & Cocktail, Tango & Cash, Taa, Red Alert, Kasparov, Genius, The Outsiders, The Villian, Ernesto, Amada, Xrazz, Freaco, Reezer, Ruthless, Sjek, Ogre, … en gehost door MC Iceman, MC Alee, MC Tha Watcher en MC The Mouth of Madness.

De line-up die hierboven is gepubliceerd is ongekend groots en nog nooit eerder georganiseerd in 1 club maar nog is deze line-up niet compleet. Er mag worden onthuld dat er nog enkele grote namen aanwezig zullen zijn.op Darkraver’s Birthday Bash maar wie dat zijn zal nog even geheim worden gehouden. Op dit evenement zal niet 1 muziekstijl leidend zijn; er zal afwisselend gedraaid worden door de 29 DJ’s om zodoende voor iedereen wat wils te bieden.

De organisatie verwacht met deze nu al legendarische line-up van meer als 25 top artiesten op vrijdag 20 september een uitverkocht huis, dus voorkom teleurstelling en kom vroeg want vol=vol! En voor de entreeprijs van 7,50 € voor 00.00 uur en 10,00 € na 00u00 hoef je het al helemaal niet te laten. De Birthday Bash start om 23.00 uur en stopt om 05.00 uur in Club Eleven aan de Oelemarkt.

Meer informatie:
www.clubeleven.nl en www.facebook.com/clubelevenweert

Uit de oude doos: