Kunst-O-Foon op WeertFM

Zondag 8 september kun je van 11.00 tot 12.00 uur weer luisteren naar het programma Kunst-O-Foon op WeertFM. Het is een programma over kunst en cultuur uit Weert, Nederweert en omgeving. Het programma wordt iedere 2e zondag van de maand uitgezonden vanuit wisselende locaties. Je bent van harte welkom om langs te komen tijdens deze uitzendingen.
Op 8 september in Kunst-O-Foon op WeertFM:

Het cultureel seizoen barst weer los en Kunst – O – Foon heeft veel nieuwtjes op de plank liggen.

  •  ‘Er speelt vanavond in het Buurthuis een band’, leuke verhalen en weetjes rondom de Nederpop. Twan Linders, de schrijver himself.
  • Kleurrijke schilderijen van Fernando Lange Walton in Galerie Weert. Ankie Vanderfeesten kan net voor de opening van de Galerie even vertellen over de epositie.
  • ‘Goodbye Sound’. Na drie jaar staat de definitieve ontmanteling van het geluidenproject voor de deur van de Boostenzalen. Nog één keer een concert tijdens Open Monumentendag. Rob Kars heeft het programma paraat met een groot aantal muzikanten en kunstenaars.
  • De dames van de Wereldwinkel hebben weer een vreemd oord voor ons in petto met wellicht exotische gebruiken.
  • Riya Geboers van Bibliocenter Weert heeft boekentips in herfstsfeer, want de lange avonden komen er weer aan.

Ten slotte is de programmaorganisatie bijzonder trots dat we hem toch eindelijk hebben weten te strikken: Stef Classens komt de uitzending muzikaal opluisteren. Hij is singer-songwriter met gevoelige teksten over levens in kleine momenten. Stef mocht Brabant Open Air 2013 openen na bewijs van zijn talent in een spannende wedstrijd.

Dit keer vindt de uitzending plaats vanuit de studio van WeertFM, Wilhelminasingel 252, in Weert. De presentatie is in handen van Anki Raemaekers en Igor Ronckers.