Foto’s/video – Tijdens de koopavond vanaf 20.00 uur was er een visueel spektakel te zien vanaf de Korenmarkt: ‘In het licht van de Martinus’. De lichtshow in combinatie met het muzikale optreden trok tientallen belangstellenden.

Gemengd koor Creatura zorgde deze avond voor een sfeervolle vocale omlijsting o.a. met een in 1980 geschreven lied over de Martinustoren. Tijdens de liederen werden op de St. Martinustoren en kerk kerkelijke afbeeldingen getoond.

Heb je het gemist? Niet getreurd op vrijdag 13 en zaterdag 14 september is het visuele spektakel wederom te zien vanaf 20.00 uur.

Meer informatie:
www.vriendendragenhunsteentjebij.nl

Video Lichtspektakel via Youtube:
http://youtu.be/8kJrSmGSbu8

no images were found

7 REACTIES

  1. Jao det zuut dur schoeen uut. Ich wis dao niks van. Is dur publiciteit geweasj? Ich gaon de koomendje daag auch mer us kieeke….

  2. Weert zou zich eens wat meer op een bredere doelgroep moeten richten. Hoe mooi zou het zijn om een lichtshow op de kerktoren af te spelen gedurende de hele kermis?! en dan niet een halve diashow zoals deze maar een show zoals o.a. tijdens ‘Glow’ in Eindhoven te zien is: http://www.youtube.com/watch?v=ueGJGN9EtnI

    Ik heb altijd het idee dat Weert bang is om wat geld uit te geven en te experimenteren en daarom vast blijft houden aan die oudbollige onzin.

  3. @ Weert1986:

    “Ik heb altijd het idee dat Weert bang is om wat geld uit te geven ”

    Daar zijn de meningen nog al sterk over verdeelt zeker van mijn kant. :hmmm :lol

Comments are closed.