Dancefestival al uitverkocht

Danceorganisatie Loveland uit Amsterdam organiseert in april 2014 voor de eerste keer het driedaags festival ‘Loveland Weekender’ in Weert. De kaartverkoop startte gisteren om 12.00 uur en inmiddels is het festival al uitverkocht.

Hoewel er nog geen artiesten bekend zijn gemaakt lijkt het festival nu al enorm populair. Binnen 1 uur na de verkoopstart waren al 250 huisjes van vakantiepark de Weerterbergen gereserveerd. Zojuist werd bekend gemaakt dat het park helemaal volgeboekt is door danceliefhebbers.

De keuze van de Amsterdamse organisatie om de Randstad te verlaten, was een combinatie van beleving en omgeving. “De reis naar het zuiden geeft het weekendje uit met vrienden het echte vakantiegevoel. Daarnaast ligt bungalowpark Weerterbergen in een prachtige omgeving vlakbij Weert. Een ideale locatie voor een onvergetelijk weekend”, aldus de organisatie.

Meer informatie:
http://loveland.nl/weekender-2014/