Op zaterdag 2 november is Lisa Portengen in het Munttheater te zien met haar voorstelling Smart&Sexy. Daarom is het Munttheater op zoek naar Smart&Sexy vrouwen uit Weert en omgeving.

Smart&Sexy is een mindset voor vrouwen, opgericht eind 2009 door Lisa Portengen om vrouwen nog bewuster te maken van hun mogelijkheden en te laten ervaren hoe geweldig ze zijn. Smart staat voor bewustwording: wie ben ik, wat wil ik, wat zijn mijn doelen. En sexy: op welke aantrekkelijke manier ga ik dat doen. Lisa: ‘Eigenlijk zijn alle vrouwen al smart en sexy, alleen zijn we ons er niet altijd bewust van.” Via speciale lezingen, events en workshops laat Smart&Sexy vrouwen ervaren hoe ze hun slimme en sexy eigenschappen als lifestyle in kunnen zetten. En mannen? Die genieten volop mee van de stralende vrouwen.

De Smart&Sexy theatershow van Lisa Portengen is een mix tussen de Oprah Winfrey talkshow & theater met bijzondere inzichten, cadeautjes, muziek, kippenvel en volop inspiratie. Lisa ontvangt inspirerende gasten, maar zingt ook liedjes en vertelt cabareteske herkenbare verhalen over de liefde, mannen, zelfvertrouwen en je dromen laten uitkomen. Voorafgaand is er een Ladies Night in de foyer en na afloop krijg je ook een te gekke goodiebag mee, zonder kortingsbonnen!

Alle vrouwen uit Weert en omgeving opgelet: wij zijn op zoek naar Smart&Sexy vrouwen met een inspirerend verhaal. Ben jij dat? Doe dan mee aan de Smart&Sexy Verkiezing! Welke vrouw zoeken wij?

  • Ze is een inspiratiebron voor velen. Haar verhaal raakt en zet anderen in beweging.
  • Het lukt! Haar wens, haar droom komt uit.
  • Ze straalt. Overal waar ze komt gaat ‘het licht aan’.
  • Haar talenten zijn groot en die deelt ze met de wereld om anderen te helpen.

Ben je of ken je iemand die binnen dit profiel past? Stuur dan voor woensdag 23 oktober een e-mail met naam, contactgegevens, foto en uiteraard het verhaal naar [email protected] De foto wordt met het verhaal op de Facebook pagina van het Munttheater geplaatst en het publiek kan stemmen door deze te Liken. De drie verhalen met de meeste Likes leggen wij aan Lisa voor en zij kiest hieruit een winnares. En wat wint zij?

  • Een live interview door Lisa in de voorstelling op zaterdag 2 november in het Munttheater, waarbij je jouw verhaal mag vertellen.
  • Een weekend kosteloos rijden in een Volvo V40, beschikbaar gesteld door Volvo Rutten uit Weert.
  • Twee vrijkaarten voor de voorstelling.

Dus ben je of ken je Smart&Sexy vrouw? Grijp dan nu je kans en schrijf je/haar in voor de Smart&Sexy Verkiezing.
Kaarten en meer informatie over de voorstelling vind je op www.munttheater.nl of 0495-513575.