Vier winkeldieven opgepakt

De politie heeft woensdag vier mannen aangehouden die bij meerdere winkels in het centrum van Weert goederen hadden gestolen.

Woensdagmiddag rond 16.45 uur kreeg de politie een melding van een winkeldiefstal aan de Nieuwe Markt. Agenten zagen vervolgens een auto rijden die op de Nazarethsteeg, die zich verdacht gedroeg en daarom een stopteken kreeg. Tijdens de controle bleek dat er een geprepareerde tas met daarin diverse gestolen goederen in de kofferbak lag. De vier mannen die in de auto zaten zijn vervolgens aangehouden. Het betreft twee mannen van 23 en 28 uit Roemenië en twee mannen van 23 en 28 jaar uit de Duitse plaats Frankfurt. Zij zijn in verzekering gesteld.

Naar aanleiding van onderzoek werden meerdere gestolen goederen aangetroffen, die door de politie worden teruggebracht naar een vijftal winkels waar deze zijn gestolen.

Ben je getuige van een strafbaar feit? En beschik je over informatie die mogelijk waardevol is voor de politie? Dan kun je deze informatie bij de politie melden. Je kan zelf contact met de politie opnemen via 0900 – 88 44. Wil je anoniem blijven? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800 – 7000.