Vervolg werk spoorzone

Aannemersbedrijf Van Boekel Zeeland BV voert vanaf maandag 30 september a.s. werkzaamheden uit in het kader van de Houtstraatlossing in het deel van de Louis Regoutstraat tussen Valenakkerweg en de splitsing Louis Regoutstraat/Kazernelaan. Deze werkzaamheden duren, afhankelijk van de weersomstandigheden, tot begin november. Voor auto’s en fietsers geldt een omleidingsroute. Deze wordt aangegeven op gele borden.

Tegelijkertijd wordt de groenzone langs de Louis Regoutstraat heringericht waarbij de watergang meanderend door de groenstrook aangelegd wordt. Later worden de paden geasfalteerd en komen er lichtmasten. Voor voetgangers wordt er een loopstrook langs het werkterrein gemaakt. Zo kunnen bewoners van de Louis Regoutstraat langs het werkvak tot aan de woningen komen. Auto’s dienen elders te worden geparkeerd.

Het gedeelte van de Louis Regoutstraat tussen Kerkstraat en Kammerstraat/Blekerstraat gaat op vrijdag 27 september weer open voor het verkeer. Dit is uiteraard afhankelijk van de weersomstandigheden.

Meer informatie
De werkzaamheden maken deel uit van het project Houtstraatlossing. Voor meer informatie over dit project zie www.weert.nl/spoorzone en www.houtstraatlossing.nl.