'Doofstomme' Duitsers

Foto’s – De politie heeft woensdag omstreeks 14.15 uur drie mannen uit Duitsland aangehouden op de Emmasingel.

De politie kreeg woensdag van winkeliers signalen dat drie mannen zich verdacht ophielden in het centrum van Weert. De politie zette met meerdere eenheden een zoekactie in naar de mannen en wist hen uiteindelijk te vinden op de Emmasingel.

De drie mannen betraden winkels en lieten vervolgens een blaadje zien waarop stond dat ze doofstom waren en aan het collecteren. Het ging op drie mannen van 19, 20 en 24-jarige leeftijd en kwamen uit het Duitse Dortmund, zo meldt vandaag een woordvoerder van de politie.

Later bleek dat de mannen goederen in bezit hadden die afkomstig waren van diefstal uit winkels in Roermond en Weert.

er zijn geen afbeeldingen gevonden