Verbouwing Albert Heijn

Albert Heijn in de Muntpassage krijgt een facelift. De supermarkt zal vanwege de grote verbouwing de deuren sluiten van 11 oktober tot 23 oktober 2013.

In 2011 had men al het voornemen om de winkel een grondige facelift te geven. Door omstandigheden werd de verbouwing uitgesteld, maar op vrijdag 11 oktober is het zover. Dan worden de schappen worden leeggeruimd en gaan de deuren tijdelijk dicht.

De winkel krijgt een nieuwe indeling. De vloeroppervlakte van de supermarkt wordt kleiner, maar door een efficiëntere indeling kan er zelfs 50 meter aan schapruimte worden toegevoegd. De winkel krijgt een nieuw versplein waar brood, kaas en gesneden vlees waar naast elkaar worden aangeboden. Verder wordt er een grill-assortiment toegevoegd. Ook zal de sloophamer er aan te pas komen bij de verbouwing. De wand tussen de tabakscorners en kassa’s zal verdwijnen.

Op woensdag 23 oktober wordt de winkel weer heropend. Ter gelegenheid van deze opening worden en diverse acties en activiteiten georganiseerd. Klanten krijgen in de openingsweek bij 15 euro aan boodschappen een gratis taartje. Verder zal op de openingsdag een hamsterspringkussen en een clown (met ballonnen) aanwezig zijn. Ook worden in Weert 25 AH mandjes verstopt met een waardecheque. Op zaterdag 25 oktober (10.30 – 15.00u) zal de grote Albert Heijn hamster aanwezig zijn om met de kinderen op de foto te gaan. Diezelfde zaterdag wordt tussen 9.00 en 11.00 uur een buurtontbijt georganiseerd.