Foto’s – De hulpdiensten zijn zaterdag omstreeks 11.55 uur gealarmeerd voor een ongeval met beknelling op de Diesterbaan.

Ter plaatse was een personenauto door onbekende reden bij een bocht van de weg geraakt. De auto was in de voortuin van een woning tot stilstand gekomen. De bestuurder wist het voertuig op eigen kracht te verlaten. De bijrijdster had nekklachten. Uit voorzorg werd de brandweer opgeroepen voor een technische bevrijding. Dit bleek niet nodig te zijn.

De vrouw kreeg een nekkraag om waarna ze met ondersteuning van de ambulancebroeders het voertuig kon verlaten. Ze is overgebracht naar het ziekenhuis. De auto raakte beschadigd en is afgesleept door een berger. De politie onderzoekt de toedracht van het ongeval.

no images were found

8 REACTIES

  1. Doet me denken aan laaaaaaang geleden, Ter Land, Ter Zee en in de lucht met de legendarische uitspraak van Andre v. Duin: M’N GRAS, M’N GRAS.

  2. Wat een onzin… Dus omdat de auto er sportief uit ziet word er al van uit gegaan dat er te hard gereden is. Grappig… en mensen in een dikke zakelijke bak rijden als engeltjes ūüôā

  3. Weet je ik zeg niet dat het Niet zo is,maar om daar vanuit te gaan op basis van de look van de auto is wel erg oppervlakkig…die kam waarover nu geschoren word is wel erg groot dan h√®,het is toch ook niet zo dat alle blonde dames dom zijn?!

  4. Flinke schuiver gemaakt. Gelukkig goed afgelopen , maar ik geef toe ook bij het zien wat voor soort auto het was en de actie dacht ik net als de andere reageerders.Hoeft natuurlijk in dit geval niet zo te zijn,maar 9 van de 10 x wel.Maar evengoed gelukkig dat er geen ernstige gewonden of doden zijn gevallen.
    Jaren geleden ook gehad dat iemand zijn auto in de voortuin “geparkeerd ” had die vloog uit de bocht na te hard rijden.

Comments are closed.