Woonwagenbrand Heytse

Heythuysen – Zaterdag omstreeks 02.00 uur zijn 2 blusvoertuigen en een waterwagen, uitgerukt naar een uitslaande brand in een woonwagen, gelegen aan de Molenzicht. Een ambulance is tevens uitgerukt, omdat het niet bekend is of er iemand aanwezig is in de verblijfsruimte.

Bij aankomst van de brandweer staat een woonwagen van 3 meter breed en 14 meter lang, volledig in brand. Door ingrijpen van de brandweer werd voorkomen dat de brand oversloeg naar een andere woonwagen die op ongeveer 6 meter afstand stond. Het sein “brand meester” werd om 02.40 uur gegeven, maar de brandweer was nog enige tijd bezig met nablussingswerkzaamheden.

Kort na 03.00 uur heeft de bewoner van de woonwagen zich gemeld en bevestigd dat er niemand meer aanwezig kan zijn. De oorzaak van de brand is niet bekend. De uitgebrande woonwagen zal door de politie worden bewaakt en bij het aanbreken van de dag, zal zij een technisch onderzoek uitvoeren.

De woonwagen die in brand heeft gestaan, maakt onderdeel uit van een woonwagenkamp van 8 wooneenheden.