Cultureel Café

We gaan de gezellige huiselijke dagen weer tegemoet, tijd voor Cultureel Café Weert om ook een warm plekje te bieden. De organisatie heeft haar activiteiten wat uitgebreid met een literair en muzikaal avondprogramma bij Stadscafé Du Commerce. Maar men begint als vanouds bij het Munttheater als opwarmer voor de matinee voorstellingen op de zondag.

Zondag 17 november a.s. opent het Cultureel Café met een actueel gegeven waarvan het eindresultaat vaak onze meer culinaire ervaringen doorspekt, ‘de jacht op wild’. De Jachthoornblazers Midden-limburg neemt de mensen mee op een ‘geblazen jachtdag’ en zullen zo deze oogsttijd invoelend verbeelden in het café. Het café is tussen 10.45 en 11.45 uur in de foyer van het Munttheater en pen en papier liggen weer klaar om jouw impressies op te tekenen. Want bij CCW mag je interactief bezig zijn en alle zielenroerselen worden achteraf gepubliceerd op hun blog http://cultureelcafeweert.wordpress.com .

Uiteraard zijn er de vertrouwde columns van Paul Sterk en Piet Poell weer, of ze over de jacht zullen gaan! Een ding is zeker ‘echte mannen zien zich graag als kundige jagers’, erg verleidelijk dus als je met veel fantasie de pen hanteert. Voor het aansluitend concert van de Flexible Horns kun je terecht bij de uitbalie van het Munttheater. Ook als je dit concert niet wilt bezoeken bent je gratis en voor niets welkom in ochtend van het CCW op de zondag. De foyer is open vanaf 10.30 uur.

Volg het Cultureel Café ook Facebook https://www.facebook.com/CultureelCafeWeert?ref=hl waar al hun activiteiten bekend gemaakt worden.