Opnames Dent Revival

Zaterdag 26 oktober kruipt de Dent Revival Bend de studio in om opnames te maken van hun winnende Wieërterlând Lidje Met Os. In Wieërt!, dat speciaal voor het feestjaar Weert 600 jaar stad is gemaakt. Op 1 januari 2014 wordt het lied voor het eerst officieel ten gehore gebracht tijdens de opening van het jubileumjaar Weert 600 jaar stad.

Om ervoor te zorgen dat jong en oud het Wieërterlând Lidje kan meezingen, is er een flyer gemaakt met tekst en muziek van Met Os. In Wieërt!. De leerlingen van de basisscholen en middelbare scholen in de gemeente Weert ontvangen binnenkort gratis een flyer. De flyer is te downloaden op de website www.weert600jaarstad.nl, evenals straks de studio-opnames, zodat iedereen het lied kan meezingen.

In 2014, het jubileumjaar Weert 600 jaar stad, zal het liedje Met Os. In Wieërt! regelmatig in allerlei uitvoeringen klinken. Er wordt hard gewerkt aan het maken van arrangementen voor harmonieën en fanfares, bigband en koren. Ook deze arrangementen worden, zodra ze klaar zijn, gratis ter beschikking gesteld.