Griezelen in Tungelroy

Wat zijn dat voor vreemde geluiden die je de laatste weken ’s avonds rond de Sint Annamolen aan de Tungeler Dorpstraat hoort? Of iemand steunt, zucht en lacht in de meer dan 135 jaar oude windmolen aan de rand van het dorp. En vaker zien mensen uit de buurt van de Tungeler Dorpstraat ook onbekende vreemde personen op de molenbelt rondwaren en binnen in de molen bewegen schimmige lichten.

Scouting Tungelroy en molenaar Jan Moonen van de Sint Annamolen van Tungelroy gaan daarom samen op onderzoek uit. Zij willen het geheim van die vreemde lichten, schimmige personages en rare geluiden bij de molen ophelderen. Komen jullie hem ook meehelpen? Maar een waarschuwing is wel op zijn plaats. Het wordt een tocht die niets is voor iemand met zwakke zenuwen en ook niet voor mensen die schrikachtig zijn aangelegd. Het zal dus best een spannende, geheimenisvolle en griezelige speurtocht worden naar het geheim van wat er zich ’s avonds en ’s nachts in het nachtelijk donker bij en in de molen van Tungelroy afspeelt.

Heb je stalen zenuwen? Kom dan vrijdagavond 1 november ook naar de Sint Annamolen. De molenaar opent al om 18.30 uur de poort van de molen. Ook (groot)ouders met (klein)kinderen die geen lid van scouting Tungelroy zijn, zijn vanaf 18.30 uur welkom bij de Sint Annamolen. De molenaar hoopt dat hij niet helemaal alleen op de vrijdagavond van dit Halloween weekeinde op de molen moet draaien maar dat veel leden van scouting hem ook vrijdagavond komen helpen en mee griezelen op de molen.

image003