Op 3 november a.s. vindt het tweejaarlijks concert Rhytm Xperience plaats, georganiseerd door de Stedelijke Harmonie St. Antonius. De eigen percussiegroep zal een optreden verzorgen. Daarnaast zullen Zinvol Geweld uit Neer hun kunnen laten horen en ook Drumband St. David uit Voerendaal.

De percussiegroep van de Stedelijke en de Drumband St. David staan beide onder leiding van Patrick Vlassak en Zinvol Geweld staat onder leiding van Roy Janssen.
Met dit concert wil de Stedelijke de spotlight zetten op percussiemuziek in al zijn toonaarden. Met een gevarieerd programma en gebruik van alle mogelijke instrumenten worden de bezoekers meegenomen in de wereld van de percussiemuziek.

Het concert vindt plaats in het repetitielokaal van de Stedelijke Harmonie, Maaslandlaan 65 (voormalige Groenewoudkerk). Aanvang van het concert is om 13.30u, de zaal gaat open om 13.00u. De entree is gratis.