Hartholt AudioVideo aan de Wilhelminasingel sluit dit jaar nog haar deuren, zo meldt Dagblad de Limburger.

Het familiebedrijf was 60 jaar actief in Weert. Het echtpaar heeft besloten haar deuren te sluiten vanwege omzetdaling en de invloed van internetverkopen. Half september raakte de eigenaar nog ernstig gewond na een val in het pand. Deze val heeft niets te maken met de sluiting. De sluiting was al eerder dit jaar gepland.

Hartholt was jarenlang een begrip voor Weert en was bij veel mensen bekend als kwalitatief hoogwaardige speciaalzaak. De eerste reacties na het uitkomen van het bericht op internet waren bedroefd. Donderdag wordt gestart met de opheffingsverkoop. Via de website worden al dagelijks ‘Dagkrakers‘ aangeboden.

Lees meer in de papieren of digitale krant van Dagblad de Limburger.