Infoavond kinderopvang

Heb je kinderen of een kinderwens? Heb jij een balans gevonden tussen werk en privé? Wil je helder krijgen wat kinderopvang inhoudt en waar je rekening mee dient te houden? Laat Humanitas dan meedenken.

Kinderopvang Humanitas in Weert nodigt in samenwerking met de budgetcoach geïnteresseerden uit voor een informatieve avond op 30 oktober 2013 van 20.00 uur tot 21.30 uur

Invulling van de avond:

  • Ontvangst met koffie/thee.
  • Locatiemanager Thea Bongers: welke pedagogische meerwaarde heeft Kinderopvang Humanitas voor jullie kind en voor jullie als ouders?
  • Budgetcoach Daniëlle Knapen: van twee fulltime banen naar anderhalve baan, recht op toeslagen, kosten voor kinderopvang: Wat komt er allemaal op je af zodra je een kind krijgt? En vooral: Hoe ga je slim om met deze financiële verandering?

Humanitas ontvangt jullie graag op Kinderdagverblijf Waterwereld Maaslandlaan 1a in Weert. Geïnteresseerden in jouw omgeving zijn ook van harte welkom. Meld je aan: telefonisch of via het mailadres: 06-47054781 [email protected]

www.kinderopvanghumanitas.nl