Logistieke operatie AH

Foto’s – De Albert Heijn in de Muntpassage ondergaat momenteel een grote opknapbeurt. Vrijdagavond werd gestart met het leeghalen van de supermarkt.

Om 17.00 sloot de supermarkt haar deuren voor bezoekers waarna werd gestart met het leeghalen van van schappen. Daarna kwam een logistieke dienstverlener die de schappen, koelingen, vriezers en ander meubilair demonteerde en verwijderde.

Alleen al het leeghalen van de supermarkt bleek een grote logistieke operatie. In totaal werden circa 30 vrachtwagens ingezet om de bestaande winkelinhoud te vervoeren. Om alles in goede banen te leiden werden verkeersregelaars ingezet die het verkeer, ter hoogte van de Wilhelminasingel, het Collegeplein en het Patronaatsplein, naar de juiste locatie dirigeerden.

Ruim 60 personen werden ingezet om de supermarkt zo snel mogelijk te demonteren. Rond middernacht was de klus dan ook geklaard en had de supermarkt alleen nog een tegelvloer en plafond. De komende dagen zal er volop bedrijvigheid plaatsvinden bij Albert Heijn. Volgende week zaterdag moet de grote klus zijn voltooid waarna wordt gestart met het vullen van de schappen. Op woensdag 23 oktober wordt de winkel weer heropend.

er zijn geen afbeeldingen gevonden