Openingsweekend Brouwer

Komend weekend vind het openingsweekend plaats bij De Brouwer aan de Oelemarkt. Speciaal voor deze gelegenheid wordt er uitgepakt met artiesten en acties. Het café hoopt ‘meer leven in de brouwerij’ te brengen.

Vrijdag zal de Engels / Nederlandse formatie Fragment optreden. De deuren gaan om 21.00 uur open en om 22.00 uur zal de 3-koppige band beginnen met hun optreden.

Zaterdag komt DJ Martijn La Grouw van SLAMFM naar Weert om de Brouwer op z’n kop te zetten. Tevens zal Barcardi op zaterdag de eerste 100 bezoekers trakteren op een pul Bacardi Oakheart Cola. Daarna geldt 2 halen, 1 betalen voor het dankje.

Zondag zal het Oktoberfest centraal staan in het café. Met Der Kleino als ‘ stimmungsmeister’ en DJ Karl Heinz aan de draaitafel kan het feest als niet meer stuk, maar ook de speciaal uit Duitsland overvlogen Orginal Schluchtenkracher zal optreden. De deuren gaan om 16.00 uur open en speciale oktoberfest-klederdracht wordt gewaardeerd.

poster_openingsweekend_brouwer