Hulpverlener mishandeld

De politie stelt een onderzoek in naar de mishandeling van een ambulancebroeder afgelopen zaterdagavond in Weert.

In een woning aan de Oogststraat zou een jonge vrouw last hebben van hyperventilatie. Een ambulance kwam omstreeks 21.20 uur ter plaatse. Toen de ambulancebroeders de vrouw wilde helpen haalde een man uit naar de ambulancebroeder. Ook probeerde de man de ambulancebroeder uit de ambulance te trekken, zo meldt een politiewoordvoerder.

De politie kwam ter plaatse voor het incident en heeft vervolgens een 43-jarige man uit Weert aangehouden. De politie heeft inmiddels een buurtonderzoek uitgevoerd, maar is nog op zoek naar mogelijk getuigen van het incident. Getuigen kunnen zich melden bij de politie in Weert of bellen via 0900-8844.

Het onderzoek is nog gaande evenals het motief voor de mishandeling wordt nog onderzocht.