Patatterie Laurens in de Beekstraat wordt per 1 november a.s. overgenomen. De nieuwe trotse eigenaren zijn Jordy en Joost, de huidige uitbaters van café Don Bosco in de wijk Boshoven.

De Patatterie is al ruim 8 jaar een begrip voor de Weerter binnenstad. Rogstaekersfrietjes en frietjes Laurens vliegen nog altijd als meest geliefde gerechten over de toonbank. De fans hoeven niet te treuren. Laurens, Jordy en Joost waren het direct erover eens dat alles hetzelfde moest blijven, behalve de naam. De vers gesneden friet, recepturen, snacks, sauzen en de meest gestelde vraag “Wil je Hollandse of Belgische mayonaise?” zal blijven bestaan. Ook de vertrouwde medewerkers blijven.

Laurens gaat binnenkort even met sabbatical voordat hij aan een nieuwe uitdaging begint. Echter voordat het zover is zorgt hij dat Jordy en Joost de kneepjes van het vak kennen. Medio begin volgend jaar zal de officiële heropening plaatsvinden. De nieuwe naam wordt ‘Ut Kieetelke’. Overigens zal het feest in café Don Bosco gewoon doorgaan. Jordy en Joost blijven de uitbaters van het café.

P.s. ze hebben al een facebookpagina:
https://www.facebook.com/patatterieutkieetelke

7 REACTIES

  1. Alles hetzelfde, gelukkig maar want het is toch een dikke plus voor de Beekstraat. Overigens is Pattaterie Laurens al 8 JAAR een begrip in Weert met eerlijke en pure kwaliteit. Of gaat de tijd zo langzaam?
    Voor allen, ook voor de medewerkenden voor en achter de schermen, SUCCES!!!

Comments are closed.