Foto’s – Centrummanagement Weert organiseerde samen met VVV Backoffice Weert een evenement dat liet zien waar de stad trots op is: Gastvrij in Weert! Op winkelzondag 27 oktober 2013 beleefde de bezoeker een attractief en bedrijvig Weerter centrum vol sfeervolle activiteiten.

Gastvrij in Weert vormde de samenvoeging van vele gastvrije gezichten van Weert. Zo klonk op tal van plaatsen live muziek en werden er diverse demonstraties gehouden. In de Beekstraat kon de bezoeker genieten van heerlijke mosselen uit de Grootste Mosselpan ter Wereld.

Verkiezing
Centraal tijdens Gastvrij in Weert stond de uitroeping van Meest Gastvrije Ondernemer en Meest Gastvrije Horecaondernemer van Weert 2013. Maar liefst 30.000 stemvouchers zijn er onder de ondernemers van de binnenstad verspreid. In totaal zijn ruim 11.000 stemmen zowel digitaal als per stemformulier ingeleverd bij Centrummanagement.

Een delegatie van Centrummanagement, VVV en lokale media heeft zondagmiddag een ronde langs de genomineerden gemaakt en hen een mooi certificaat en bloemen overhandigd. De winnaars van beide categorie├źn hebben de felbegeerde wisseltrofee in ontvangst genomen. De prijswinnaars van 2013 zijn:

Meest Gastvrije Winkel van Weert 2013:

  1. Party Time
  2. Top1Toys
  3. Pearle Opticiens

Meest Gastvrije Horecagelegenheid van Weert 2013:

  1. EKspresZÓ
  2. Grieks restaurant Mykonos
  3. Lunchroom Een Goed Idee

Meer foto’s van de koopzondag:

1 REACTIE

  1. Internet shoppen heeft zo zijn voordelen, maar tegen deze gezelligheid kan geen enkele site opboksen.
    Alle winnaars van harte gefeliciteerd en alle niet gewonnen ondernemers en CWP: dank je wel voor jullie inzet.

Comments are closed.