Prijsvraag cabaretshow

Prijsvraag – De crisis lijkt maar niet te eindigen. Maar wanneer staan de nieuwe leiders op?

Het muzikale cabaret duo De Gebroeders Fretz besluit het zelf te gaan doen. Weliswaar pas in 2025, maar de campagne is begonnen. Met hun wervelende cabaretshow ‘Revolte!’ reizen ze door heel Nederland om de revolutie af te trappen. Johan Fretz als kandidaat voor het premierschap, Marcel Harteveld als zijn spindoctor . Met ijzersterke humor, muzikaliteit en een flinke dosis zelfspot dendert het duo als een wervelwind aan u voorbij. Dat maakt deze voorstelling ook een absolute aanrader voor iedereen bij wie het hart niet meteen sneller gaat kloppen van politiek. Of je aan het einde van de avond op Fretz stemt is aan jou, maar deze Revolte! wil je hoe dan ook niet missen.

Prijsvraag
De Gebroeders Fretz starten de revolutie in Weert op dinsdag 29 oktober in het Munttheater. Wil jij daar bij zijn? Stuur dan uiterlijk zondag 27 oktober een mail o.v.v. ‘Weert de Gekste’ naar [email protected] met het juiste antwoord op de volgende vraag: ‘Voor welke krant schreef Johan Fretz columns’. Vergeet niet uw naam, adres, woonplaats en telefoonnummer te vermelden. Er worden 2 kaarten verloot onder de juiste antwoorden. Winnaars krijgen uiterlijk maandag 28 oktober bericht. Wanneer je de voorstelling zeker niet wil missen kun je via www.munttheater.nl of de Theaterkassa een kaartje kopen voor slechts € 12,50.

Video via Youtube:
http://youtu.be/eps2odthPvs

gebr_fretz