Munttheater week 44

Voor komende periode heeft het Munttheater weer een gevarieerd aanbod aan voorstellingen. Bekijk hier een overzicht.

De Gebroeders Fretz: Revolte! – De hit van het Cultureel Lint
Er lijkt geen einde te komen aan de crisis. Maar wanneer staan de nieuwe leiders op? De Gebroeders Fretz besluit het zelf te gaan doen. Weliswaar pas in 2025, maar de campagne is begonnen. Met hun wervelende cabaretshow ‘Revolte!’ reizen ze door heel Nederland om de revolutie af te trappen. Johan Fretz als kandidaat voor het premierschap met Marcel Harteveld als zijn spindoctor. Met ijzersterke humor, muzikaliteit en een flinke dosis zelfspot dendert het duo als een wervelwind aan je voorbij. Dat maakt deze voorstelling ook een absolute aanrader voor iedereen bij wie het hart niet meteen sneller gaat kloppen van politiek.
Cabaret | dinsdag 29 oktober | 20:15 uur | € 12,50

Freek de Jonge: Circus Kribbe – een kerstvertelling
Freek de Jonge excelleert met ‘Circus Kribbe’ als vanouds. De voorstelling werd door vrijwel de volledige landelijke pers op vijf sterren onthaald: “Literair nadenkcabaret van een meesterverteller”, schreef algemeen Dagblad. Job Kribbe is de eerste clown in zes generaties Kribbe die niet van nature leuk is. In de zoektocht naar het waarom volgt De Jonge een duizelingwekkend parcours, waarin het ene verhaal over het andere duikelt en dat leidt via Moskou, Parijs, Londen, Hollywood en Berlijn naar Zwanowice. Job komt onderweg Napoleon, Winnetou, Buster Keaton en koningin Wilhelmina tegen. En niet te vergeten een puntgaaf keramisch Kindeke in een half verkoolde kribbe. “Freek creëert met meesterhand een kerstverhaal.” (NRC handelsblad*****)
Cabaret | woensdag 30 oktober | 20:15 uur | €24,00

Smart&Sexy Theatershow
Smart&Sexy is een mindset voor vrouwen, opgericht door Lisa Portengen om vrouwen nog bewuster te maken van hun mogelijkheden en te laten ervaren hoe geweldig ze zijn. Smart staat voor bewustwording: wie ben ik, wat wil ik, wat zijn mijn doelen. En sexy: op welke aantrekkelijke manier ga ik dat doen. De Smart&Sexy theatershow van Lisa Portengen is een mix tussen de Oprah Winfrey talkshow & theater met bijzondere inzichten, cadeautjes, muziek, kippenvel en volop inspiratie. Lisa ontvangt inspirerende gasten, maar zingt ook liedjes en vertelt cabareteske herkenbare verhalen over de liefde, mannen, zelfvertrouwen en je dromen laten uitkomen. Ideaal voor een avond uit met vriendinnen. Maar mannen genieten ook volop mee van de stralende vrouwen. Kijk voor meer informatie ook op www.smartensexy.nl.
Show | zaterdag 2 november | 20:15 uur | € 25,00 inclusief goodiebag na afloop

Bumba: Bumba en het Magische Wonderboek 1+
Na het grote succes van de eerste voorstelling met de bekende clown Bumba is er nu een gloednieuwe voorstelling voor de allerkleinsten: Bumba en het Magische Wonderboek. Als de tweeling Lars en Lies jarig is, verrast Bumba hen met een magisch wonderboek. Als ze dit boek openmaken, stappen ze de wonderbaarlijke Bumbawereld binnen en leren ze al zijn vrienden kennen zoals Bumbalu, Barry de leeuw, Kiwi de vogel, Tumbi de olifant en baby. Samen leren ze tellen, dansen ze op hun favoriete liedjes en maken ze er een onvergetelijk verjaardagsfeest van. Kom en dans, lach en zing mee!
Jeugd/familie | zondag 3 november | 13:30 &16:00 uur| € 14,50 | Na afloop Meet & Greet met Bumba!

Meer informatie & kaarten:
www.munttheater.nl