Thamara bij Smart&Sexy

Op zaterdag 2 november is Lisa Portengen in het Munttheater te zien met haar voorstelling Smart&Sexy. Ze ontvangt in haar voorstelling telkens nieuwe en inspirerende gasten en hier in Weert is dat onze eigen Thamara Winters.

De Smart&Sexy theatershow van Lisa Portengen is een mix tussen de Oprah Winfrey talkshow & theater met bijzondere inzichten, cadeautjes, muziek, kippenvel en volop inspiratie. Lisa ontvangt inspirerende gasten, maar zingt ook liedjes en vertelt cabareteske herkenbare verhalen over de liefde, mannen, zelfvertrouwen en je dromen laten uitkomen. En na afloop krijgt iedere bezoeker een leuke goodiebag mee, zonder kortingsbonnen!

Één van de gasten die Lisa in de voorstelling ontvangt is de Weertse Thamara Winters. Door middel van een interview vertelt zij haar verhaal: haar deelname aan Top Chef de 12 Provincies, over haar kookboek ‘Stiletto’s in de keuken’ en natuurlijk haar meest recente project ‘Weert aan tafel’ waarmee ze geld inzamelt voor Stichting Peramiho.

Smart&Sexy is een mindset voor vrouwen, opgericht door Lisa Portengen om vrouwen nog bewuster te maken van hun mogelijkheden en te laten ervaren hoe geweldig ze zijn. Smart staat voor bewustwording: wie ben ik, wat wil ik, wat zijn mijn doelen. En sexy: op welke aantrekkelijke manier ga ik dat doen. Lisa: ‘Eigenlijk zijn alle vrouwen al smart en sexy, alleen zijn we ons er niet altijd bewust van.”