Albert Heijn vernieuwd

Foto’s – De Albert Heijn in het winkelcentrum Muntpassage heeft een ingrijpende verbouwing ondergaan. Woensdag 23 oktober om 11.45 uur werd de vernieuwde Albert Heijn geopend door alle medewerkers.

Supermarktmanager Marcel Gijsberts en zijn medewerkers nodigen iedereen uit om langs te komen. “Tot en met zondag 27 oktober organiseren we proeverijen en leuke activiteiten, onder andere met hamster Happie. En, let woensdagochtend 23 oktober goed op speciale blauwe winkelmandjes in de buurt. Wie zo’n mandje vindt, mag het komen omwisselen voor een boodschappenpakket ter waarde van 25 euro.”

Op zaterdag 26 oktober trakteert de Albert Heijn op een feestelijk ontbijt in de passage. Tussen 9.00 uur en 11.00 uur kan iedereen uit de buurt aanschuiven voor een gratis ontbijt. “We hebben pistoletjes en croissants uit eigen oven, verschillende soorten beleg, koffie, thee en vruchtensappen”, aldus de supermarktmanager.

Overzichtelijk en verzorgd
De vernieuwde Albert Heijn ziet er totaal anders uit dan voorheen. De donkere vloer en het lichte plafond zorgen voor een warme uitstraling. De winkel is overzichtelijk en verzorgd ingericht waardoor klanten goed kunnen zien waar producten staan. In het begin van de winkel bevindt zich een versplein dat eindigt met de afdelingen met brood, kaas en vleeswaren. “Dankzij een eigen grill hebben klanten voortaan ook keuze uit vers gegrilde kippetjes, spareribs en gehaktballen”, vertelt Marcel Gijsberts. Ook nieuw is de Bonusroute waarbij alle Bonusaanbiedingen opvallend worden gepresenteerd. In het midden van de winkel staat bovendien een groot aantal Bonusaanbiedingen handig bijeen. “Zo zien klanten meteen waar voordeel te behalen valt.”

Dagelijkse leven in Weert
De Albert Heijn in de Muntpassage maakt al jaren deel uit van het dagelijkse leven in Weert. Dat blijkt ook uit het assortiment. Allerlei Limburgse specialiteiten zijn er verkrijgbaar. “Zuurvlees, hoofdkaas, braadharing”, somt de supermarktmanager op. Vanaf het prille begin van de Muntpassage is de supermarkt in het winkelcentrum gevestigd. Eerst als Miro, en sinds 25 jaar als Albert Heijn. “In 2014 bestaat de Muntpassage 40 jaar, en Weert 600 jaar. Die mijlpalen laten wij zeker niet onopgemerkt voorbij gaan. Het wordt dan ook in onze winkel extra feestelijk.”

er zijn geen afbeeldingen gevonden