Nieuwe speelster VC Weert

De Amerikaanse Ingrid Hanson Tuntland is toegevoegd aan de selectie van Irmato VC Weert. Ingrid is 26 jaar, 1.83 m lang en speelt op de positie van middenaanvalster.

Het bestuur is met haar tot een overeenkomst gekomen, er wordt nu hard gewerkt om haar speelgerechtigd te krijgen.

Het totaal aantal speelsters komt hiermee op 9. Irmato VC Weert staat momenteel op de 5e plek in de ranglijst, de eerste 6 plekken geeft recht op deelname aan de play offs. De eerstvolgende thuiswedstrijd is zaterdag 7 december tegen landskampioen en bekerwinnaar Sliedrecht Sport. Naast de reguliere competitie speelt Irmato VC Weert ook nog Europacup en voor de Nationale Beker.

Deze week wordt bekend wie de volgende tegenstander in de Europacup zal worden, OK Gacko óf Hermes Oostende. De thuiswedstrijd wordt donderdag 12 december om 19.30 uur gespeeld in sporthal aan de Bron.

Vandaag is de loting van de 1/8 finale van de Nationale Beker verricht. Irmato VC Weert krijgt Topdivisionist King Software VCN op bezoek. Deze wedstrijd wordt zaterdag 21 december gespeeld, ook in sporthal aan de Bron. De winnaar van deze wedstrijd gaat door naar de kwartfinales.

De afgelopen seizoenen heeft zij gespeeld voor:
2012-13: Datovoc Tongeren, België
2011-12: Vordingborg, Denemarken
2010-11: Katrinelholm, Zweden

Alle info is te vinden op www.irmatovcweert.nl