Auto tegen lantaarnpaal

Foto’s – De hulpdiensten zijn woensdag omstreeks 13:45 uur gealarmeerd voor een ongeval op de Daelenbroek / Burcht.

Ter plaatse was een auto tegen een lantaarnpaal aan gebotst. Waarschijnlijk was de man onwel geworden tijdens het rijden waarna hij de macht over het stuur verloor. Naast de bestuurder zat ook een kind in de auto.

De brandweer werd gealarmeerd voor een mogelijke technische bevrijding. Echter wist de bestuurder met begeleiding van de hulpdiensten op eigen kracht het voertuig te verlaten. De politie ontfermde zich over het kind.

Beide inzittenden kwamen uiteindelijk met de schrik vrij. De bestuurder werd ter plaatse gecontroleerd op verwondingen, maar sloeg een agressieve toon aan naar de hulpdiensten, maar kalmeerde na verloop van tijd. Het kind is overgedragen aan haar moeder en heeft een knuffelbeertje van de politie gekregen.

er zijn geen afbeeldingen gevonden