Autobrand Kloosterstraat

Foto’s – Zondag omstreeks 23:45 uur zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een autobrand aan de Kloosterstraat in de wijk Biest.

Bij aankomst van de hulpdiensten stond de auto al in lichterlaaie. Er was geen redden meer aan. De eigenaresse van de geparkeerde auto die naast de brandende auto stond was nog onbereikbaar. Een buurtbewoner en de politie hield de geparkeerde auto nat met water zodat de kans op overslag van de brand verminderde.

De brandweer was snel ter plaatse en begon direct met bluswerkzaamheden. Omdat de auto dicht bij de naastgelegen woning stond geparkeerd werd ook de woning nat gespoten.

De politie gaat uit van brandstichting en startte direct een zoektocht naar de mogelijke dader. Diverse voorbijgangers werden aangesproken, maar niemand werd aangehouden. De politie zal de autobrand verder onderzoeken. Getuigen die mogelijk iets verdachts hebben gezien worden gevraagd contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

Video via Youtube:
http://youtu.be/z3LQuXNvuD4

[nggallery id=962]