Foto’s – Zondag omstreeks 23:45 uur zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een autobrand aan de Kloosterstraat in de wijk Biest.

Bij aankomst van de hulpdiensten stond de auto al in lichterlaaie. Er was geen redden meer aan. De eigenaresse van de geparkeerde auto die naast de brandende auto stond was nog onbereikbaar. Een buurtbewoner en de politie hield de geparkeerde auto nat met water zodat de kans op overslag van de brand verminderde.

De brandweer was snel ter plaatse en begon direct met bluswerkzaamheden. Omdat de auto dicht bij de naastgelegen woning stond geparkeerd werd ook de woning nat gespoten.

De politie gaat uit van brandstichting en startte direct een zoektocht naar de mogelijke dader. Diverse voorbijgangers werden aangesproken, maar niemand werd aangehouden. De politie zal de autobrand verder onderzoeken. Getuigen die mogelijk iets verdachts hebben gezien worden gevraagd contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

Video via Youtube:
http://youtu.be/z3LQuXNvuD4

no images were found

9 REACTIES

 1. Met alle respect, ik vind het mooie foto’s, maar die autobrand-kneut moet echt stoppen.

  Veel sterkte aan de betrokkenen.

 2. Burgernet? Het is een optie.

  Enkele weken gelden weer een brief gekregen van de gemeente over hoe belangrijk het wel niet is om je aan te melden voor burgernet, ik begin me echt af te vragen waarom ik me ooit aangemeld heb.

 3. Burgernet! Ik zeg ja. Het heeft meer dan even een ramptoerist te waarschuwen. Ik kreeg het bericht, het is in de buurt dus ik hijs me in de rolstoel en kijk. Zie of zag ik iets? Maar ik hoop wel dat de meldkamer een bericht serieus neemt en me niet meer afdoet met dan moet hij of zij maar de melding doen.
  Ik kan geen dader achterna rennen. Duidelijk dat er ingebroken was en een antwoord……?
  Laten we burgers/mensen zijn, ook de meldkamer en elkaar helpen.

 4. Dit is echt erg voor de lol iemand zijn auto in de fik steken kost weer veel geld dat die gene het maar bij zijn eigen auto doet

 5. Als je het mij vraagt zijn de meeste auto branden iov geweest. De branstichter is wellicht de pineut als men die vind maar de opdrachtgever ontspringt de dans hiermee. Dus dieper graven is mijn mening en niet alleen de brandstichters gaan zoeken.

 6. misschien houdt het op als er helemaal geen aandacht meer word geschonken aan deze branden . ( uiteraard wel door politie en brandweer :lutser maar niet door de media dan is de “lol” er wel van af ) sterkte slachtoffers het zal je maar gebeuren

Comments are closed.