Clipopname Moerepetazie

Foto’s/video – Moerepetazie, het fieëst / vastelaovundj bandje, bestaande uit Phil Aspers, Lex Schreven, Robbie Snoek en Paul Beelen brachten uit onlangs het nummer ” Dootj met os mej” uit.

Zaterdag vond in samenwerking met BCM Music Systems de clipopname plaats. Heel “Bosseve” liep uit voor de opnames. En niet alleen Boshoven. Moere Petazie kreeg ook bijval van andere carnavalsvierders elders uit Weert en de kerkdorpen.

Enthousiastelingen gehuld in een kabouter- teletubbie of piratenpak, fietskleding of bedrijfskleding. Niets was te gek. Het werd een dolle dwaze boel in de straten van Bosseve. Zelfs de pastoor van Boshoven had een figurantenrol te pakken.

Ruim 25 groepen hadden zich aangemeld waaronder FC ODA F1, Road van 11 v.v. de Brökwagters, Scouting Hubovra, v.v. de Snoôterkuûkes, v.v. Eine Gaos, Kursten confectie, Damensitzung Bosseve, Jeugdroad van 11 v.v. de Rogstaekers, Cafetaria Jaco, Bieële Beebs, Kepèl Gootgemootj, Team zaal Don Bosco, v.v. de Zoêpkäöver, v.v. de Herrieschöppers, v.v. de Brökwagters, Wieërter Barbies, Tuincentrum ’t Tunnelke, Schutterij St. Oda, MTB Bosseve, Bonte aovundj artiesten Bosseve, (Menieêr) Pastoor Tervoort, Brökwagters kepèl, v.v. de Blutsknikkers, Wichter bonte middig Bosseve, XXL Security.

Video via Youtube:
http://youtu.be/W6uPykXZ5oY

Meer info en het uiteindelijke resultaat via:
www.moerepetazie.nl
https://www.facebook.com/moere.petazie

[nggallery id=945]