Circus Renz is in Weert

Nederlands Nationaal Circus Herman Renz is terug in Weert. Het tentencomplex langs de Maaslandlaan staat opgebouwd en het circus is klaar voor de première in Weert.

Vanaf vanavond t/m 8 november verrassen de circusartiesten het hooggeëerd publiek met de geheel nieuwe show VIVA NIÑO! Vanavond om 20.00 uur begint aan de Maaslandlaan de eerste van zeven openbare voorstellingen.

Circus Herman Renz gasteert tot en met zondag in Weert, waar in het weekend besloten voorstellingen worden gegeven. Iedereen heeft dus tot en met vrijdag 8 november de kans om te genieten van de nieuwe show.

Naast acrobatische acts van hoog niveau galopperen vurige Andalusische paarden door de piste en zorgen de welbekende komieken Milko & Frenky voor doldwaze clownerie.

De 2,5 uur durende show met internationale topartiesten wordt omlijst door een écht live circusorkest, de lichtshow telt meer dan 100 computergestuurde, uiterst moderne spots.

Kortingsacties:
In Weert kun je via diverse manieren met korting naar het circus gaan. Print de onderstaande coupon uit of loop binnen bij de boerenbond van Isidorus. In de winkel aan de Mastenbroekweg 2 zijn nog kaarten te koop voor de exclusieve avondvoorstelling op zondag 10 november. Je kan de voorstelling met 50% korting bezoeken. Inclusief korting kosten de kaarten tussen € 6,- en 17,50 .

De kaartopbrengst gaat volledig naar de Dag van de Mantelzorg. Je steunt dus meteen een goed doel. De voorstelling is van 18.30 tot 21.00 uur.

Fronttribunebon-2013-RGB