De kerstvakantie nadert! En dat betekent dat er ook weer een KerstVakantiePas verschijnt voor de leerlingen van de basisscholen in Weert. De KerstVakantiePas is samengesteld door het team van de VakantiePas Weert, onderdeel van Punt Welzijn.

De gezelligste vakantie van het jaar komt er weer aan, de kerstvakantie. En daar hoort natuurlijk ook een KerstVakantiePas bij! In deze VakantiePas zitten twee nieuwe activiteiten. Bij de Muzikale Kinderspeelplaats kun je muziek gaan maken. Het Gemeentemuseum Jacob van Horne organiseert een creatieve doemiddag in kerstsfeer en je kunt daar ook de tentoonstelling over Franciscus van Assisi bekijken.

Verder kun je een proefduik maken bij Duikvereniging De Naate Haor uit Nederweert, een kijkje nemen bij scouting Keent-Moesel en scouting St. Maarten of ga badmintonnen bij Badmintonclub Weert ’67. Helemaal speciaal is het Eynder Winter Festijn, waar Openluchtmuseum Eynderhoof is omgetoverd tot een Dickensdorp en je allerlei leuke activiteiten kunt beleven.

De KerstVakantiePas geldt van zaterdag 21 december 2013 t/m zondag 5 januari 2014. Vanaf woensdag 27 november kunnen de VakantiePassen door de scholen bij Punt Welzijn opgehaald worden. Op maandag 9, dinsdag 10 en woensdag 11 december kun je je weer telefonisch aanmelden voor de activiteiten van je keuze.