Dronken in gestolen auto

Ospel – Een 40-jarige man uit Eindhoven is dinsdagavond omstreeks 22.15 uur aangehouden nadat hij in een gestolen auto in dronken toestand tegen een tegenligger was gebotst.

Het incident vond plaats op de Meijelsedijk en toen de politie ter plaatse kwam, bleek de verdachte te zijn weggelopen. Hij werd verderop verscholen achter een auto aangetroffen. Hij bleek stomdronken te zijn en kon nauwelijks op zijn benen staan. De auto waarin hij had gereden bleek op 5 november in Eindhoven te zijn gestolen en werd afgesleept voor onderzoek.

De verdachte is aangehouden voor heling van de gestolen auto, verder onderzoek moet uitwijzen of hij ook met de diefstal te maken heeft. De andere partij van de botsing was een 19-jarige Weertenaar. Er raakte niemand gewond bij de botsing.