Extra feest van Nicolaas

Volgend weekend is het zover: dan komt Sinterklaas weer in Nederland aan. Alle kinderen uit Weert en omgeving kijken uit naar zijn komst én naar Het Feest van Nicolaas, dat dit jaar voor het eerst in het Munttheater plaatsvindt. De kaartverkoop van de voorstelling verloopt zo voorspoedig, dat er een extra voorstelling is ingepland. Zo hoeft niemand dit Sinterklaasspektakel te missen!

Sinterklaas heeft voor de zesde editie van het Feest van Nicolaas het Munttheater uitgekozen als feestlocatie. Het belooft ook dit jaar weer een groot Sinterklaasspektakel te worden! Clown Frodie en zijn vriendinnetje Clown Frodelien nemen zoals elk jaar de presentatie weer voor hun rekening. Ze beleven samen met de kinderen magische, bijzondere, grappige en spannende avonturen. Ook Joes, bekend van kinderserie ‘Huis, Tuin en Keukenavonturen’ op Nickelodeon, is dit jaar van de partij. Natuurlijk neemt Sinterklaas ook het Pieten Showballet weer mee naar Het Feest van Nicolaas, en als dat nog niet genoeg is… de Sint heeft beloofd dat hij een grote verrassing meeneemt uit Spanje!

Het Feest van Nicolaas is op zondag 1 december om 15.00 uur te zien in het Munttheater. De kaartverkoop van deze voorstelling verloopt zo voorspoedig, dat er dezelfde dag om 12.00 uur een extra voorstelling is. Op deze manier kunnen alle kinderen uit Weert en omstreken samen met hun (groot)ouders genieten van een onvergetelijk Sinterklaasfeest. Bovendien zijn op zondag 24 november de Pieten van het Pieten Showballet al te zien in de Muntpassage. Tussen 13.00 en 17.00 uur dansen zij tussen het winkelende publiek en delen zij pepernoten uit aan de kinderen.