Zwaar ongeval Laarderweg

Update (2) – Foto’s – Dinsdag omstreeks 22.20 uur zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval op de Laarderweg.

Ter plaatse was door onbekende oorzaak een auto van de weg geraakt en tegen een boom tot stilstand gekomen. De klap moet enorm zijn geweest. De schade was fors. Bij het ongeval werd een stenen muurtje en een nutskast geraakt. De stenen van het muurtje belandde enkele tientallen meters verderop. Een parkeerde auto lag bedekt met een laag zand.

De inzittende raakte gewond en moest door de brandweer worden bevrijd. Hierbij werd gebruik gemaakt van hydraulisch gereedschap. De bevrijding bleek een hele klus. De hulpdiensten waren ruim een uur bezig om de man uit zijn benarde positie te bevrijden.

Het slachtoffer is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. De politie onderzoekt de toedracht van het ongeval.

Update:
De politie meldt dat het slachtoffer met nekletsel naar het ziekenhuis is gebracht. De verwondingen bleken in dusverre mee te vallen dat de man enkele uren later alweer uit het ziekenhuis werd ontslagen.

er zijn geen afbeeldingen gevonden

Bijdrage van Wouter:

er zijn geen afbeeldingen gevonden