Foto’s – Een meterslange rij vrijdag op de Markt. En niet alleen vrijdag. Al sinds de opening afgelopen dinsdag staat er elke dag een flinke wachtrij voor het Huis van Nicolaas aan de Markt.

De spanning is bij de kinderen duidelijk van de gezichten af te lezen. Wat zou er allemaal te zien zijn in het huis? Gelukkig is er een springkussen geplaatst waar de kinderen dankbaar gebruik van maken als ‘uitlaatklep’.

Eenmaal binnen worden de ouders en kinderen opgevangen door een van de Pieten. Vervolgens krijgen ze een rondleiding door het huis waarbij op interactieve wijze de kinderen en ouders worden vermaakt. Een bezoekje aan de kapperpiet, kookpiet en inpakpiet. Ze komen allemaal voorbij.

Het moment suprême is voor de jeugd toch echt het fotomoment met Sinterklaas. In de grote zaal wordt luidkeels gezongen en worden Sinterklaas en zijn hoofdpiet met grote ogen aanschouwd. Vervolgens volgt een fotomoment waarbij kinderen door de zenuwen bijna vergeten om te lachen.

Uiteindelijk verlaat men het Huis van Nicolaas met een verrassend leuke ervaring. De kinderen worden dolenthousiast over het bezoek waarover nog lang nagepraat zal worden. Het huis van Nicolaas is nog geopend t/m 4 december a.s.

Meer informatie:
www.huisvannicolaas.nl

no images were found