'Koffie & Pizza' in beeld

Foto’s/video – Vrijdagavond vond in ‘De Zaal’ in Stramproy de première plaats van de musical ‘Het gras van de overkant’ door de jonge theatergroep ‘Koffie & Pizza’.

Ongeveer 1,5 jaar is de groep bezig geweest met de voorbereidingen van de musical. Het resultaat was er ook naar en dat werd beloond door luid applaus en enthousiaste reacties van het publiek. Zang, humor en emotie, de voorstelling had het allemaal. De voorstelling had de ‘wow’-factor zo lieten de bezoekers weten.

Theatergroep ‘Koffie & pizza’ uit Stramproy is een gezelschap dat bestaat uit bijna twintig enthousiaste jongeren. Zangkoor ‘Da Capo’, ook uit Stramproy, vond het tijd om ook de jongere generatie aan het spelen en zingen te krijgen. En dat is gelukt! Een band ter ondersteuning werd spontaan gevormd.

Of je nu je eigen café runt of een wereldreiziger bent, terwijl we doen wat we doen, zijn we allemaal ‘met iets bezig….’. En dat gebeurt allemaal naast elkaar en met elkaar. De één is net ‘in love’, terwijl de ander bezig is met het verwerken van verdriet. En soms kom je dan een medemens tegen, iemand die jou iets in laat zien. Soms is er een lied, waarin dat ene gevoel beschreven wordt. Maar wacht even, was het nu toeval dat dat kopje net op de grond viel, of brengen scherven geluk..? Er wordt gelachen, gehuild, gevochten en weer vergeven in ‘Het gras aan de overkant’.

Nieuwsgierig? Voor zaterdag en zondag zijn nog enkele kaartjes beschikbaar bij de ingang en C1000. De entree is €10,- per persoon. De voorstelling van 23 november start om 20.00 uur en van 24 november start om 19.00 uur.

Video met enkele fragmenten via Youtube:
http://youtu.be/g8uX-lePXGo

no images were found