Van Rossem in Weert

Volle bak woensdag 5 november bij de avond met Maarten van Rossem in de Weerter bibliotheek. Tot op klapstoelen zaten de bezoekers, want de belangstelling was – terecht – enorm.

Van Rossem liet zich van zijn beste kant zien: aimabel, humoristisch en deskundig. Elementen die hij in elkaar vlocht tot een avond waarop veel werd gelachen, inhoudelijk van hoog niveau en een scherpe analyse van de kredietcrises. Hij ging uitgebreid in op de vele vragen uit het publiek.

De aanleiding voor zijn lezing in de bibliotheek is de campagne Nederland Leest. Deze maand staat in de Nederlandse bibliotheken het bekende boek “Erik of het klein insectenboek” van Godfried Bomans centraal. In dit boek komt een treffende overeenkomst van de insectenwereld met de mensenwereld naar voren. Die van “Gulle gevers en grote graaiers”, de titel van de lezing van van Rossem.

er zijn geen afbeeldingen gevonden