Vrijdagavond kreeg de politie van Weert een melding van een dreigende situatie in de wijk Biest.

De politie trof op de Doolhofstraat een 56-jarige man aan die omstanders had bedreigd met een mes. De man is door de politie aangehouden en overgebracht naar het politiebureau waarna hij is ingesloten.

13 REACTIES

 1. Het is daar iedere keer dezelfde koekwous die daar de buurt terroriseert…..
  Politie kan pas wat doen als het poging tot doodslag word…..

  Hoe krom….

  En al een tegel door het raam gegooid, bedreiging en nog kunnen ze niks…..

 2. Ik ken die man,vanaf de dag dat hij daar kwam wonen maakt hij al problemen. Wat er nu gebeurd is is nog niks in vergelijking met in de voorgaande tijd.
  Van zo iemand kom je nooit af , of er moet iets heel
  ergs gebeuren. Wat ik niet hoop.Sterkte voor de slachtoffers, maar ik denk dat de enigste oplossing is
  hij de straat uit of het slachtoffer.

 3. Dan wordt het tijd dat hij de verkeerde tegenkomt, die hem totalloss mept anders werkt het toch niet, en dat kost het minste voor de samenleving

 4. De politie kan niet meer doen dan deze doorgedraaide allochtoon een geldboete op te leggen en een taakstraf uit te laten voeren. Pas op t moment dat er slachtoffers vallen of iemand komt te overlijden kan de man achter tralies worden gezet. Voor nu blijft t opletten of we moeten ons samenpakken en deze persoon eens een lesje leren.

 5. Snap niet dat zo iemand dan ook niet verplicht opgenomen kan worden. Dit is toch duidelijk een gevalletje ‘een gevaar voor zichzelf of zijn omgeving’ als ik dat hier zo lees…

 6. Er zieen oppe Beest met drei sloete, ( beeke) as er now zieve sloete ware, lieep dea flapdrol er meschieen eine kier in…..

Comments are closed.